Wie wil onze nieuwe secretaris worden?

afbeelding

De Delftsche Sport is een mooie roeivereniging met bijna 500 enthousiaste leden. Met een lange roemruchte historie die teruggaat tot 1885. De vloot is goed onderhouden en er is een schitterend gebouw met prachtig roeiwater over de Schie naar Rotterdam en de Vliet naar Den Haag. De leden nemen nationaal en internationaal deel wedstrijden, roeien door heel Europa toertochten of roeien gewoon in Delft voor hun plezier.

In het bestuur van DDS is de vacature voor een secretaris vacant.
De secretaris is een onmisbare schakel in het bestuur en de vereniging en gaat deel uitmaken van een nieuw, bruisend en leuk ambitieus team!

Als secretaris:

  • beheer je de ledenadministratie en onderhoud je de statuten en de reglementen;
  • bereid je de bestuurs- en ledenvergaderingen voor;
  • samen met actieve leden zorg je voor de website en de Slaggaard;
  • onderhoud je contacten met andere roeiverenigingen, de KNRB, de overheid en andere organisaties waar we mee te maken krijgen;
  • neem je maandelijks deel aan onze inspirerende bestuursvergaderingen waarin we gezamenlijke een forse stap naar de toekomst zetten, zoals de vergroting van de nieuwe loods;
  • met jou als secretaris help je het besluitvormingsproces in goede banen te leiden

Het bestuur nodigt belangstellenden voor de functie van secretaris uit om zich uiterlijk vrijdag 23 maart met een email te melden bij het bestuur. Een juridische achtergrond of specifieke ervaring als secretaris elders is een pré maar niet noodzakelijk. We zoeken vooral iemand met affiniteit met roeien, betrokkenheid bij de leden van de vereniging en de wil om iets voor DDS te betekenen. Het bestuur wil in de tweede helft van maart gesprekken voeren met kandidaten. Het bestuur wil in de eerste week van april over de voordracht besluiten. De voor te dragen secretaris kan dan onmiddellijk ad interim aan de slag. Voor extra toelichting kunnen belangstellenden terecht bij waarnemend secretaris Huub de Vaan en voorzitter Ronald Vuijk en ook bij de andere bestuursleden.